З Малайзії прийшли вельми сумні новини. Так, дівчинка-підліток 16 років покінчила життя самогубством після того, як в соціальній фотомережі Instagram опублікувала опитування, в якому запитала у "друзів" і підписників, вона повинна померти. Тільки уявіть цей жах, 69% користувачів проголосували "за".

Про цю моторошну історію повідомляє видання The Guardian.

"Справді важливо, допоможіть мені вибрати D/L (смерть або життя, - ред.)", - написала дівчина.

Instagram

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Після того, як більшість респондентів проголосували за "смерть", вона наклала на себе руки. Адвокат дівчини припустив, що ті, хто проголосував за її смерть можуть бути винні в підбурюванні до самогубства. Міністр у справах молоді та спорту Малайзії Сайед Саддік бін Сайед Абдул Рахман заявив, що трагедія висвітлила необхідність обговорення на національному рівні питань психічного здоров'я в країні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мешканка Херсона Ганна Пікуш на своїй сторінці в соціальній мережі заявила, що "на території поліклініки ім. Тропіних, у недобудованій багатоповерхівці знайшли два тіла (хлопець і дівчинка)". Вона зазначила, що, за словами співробітників лікарні, молодь любить робити там селфі. При цьому вона додала, що будівля на балансі лікувального закладу не перебуває і причина смерті підлітків невідома.

Варто нагадати, що в Києві з вікна житлового будинку за адресою Митрополита Шептицького, 7 викинулася 74-річна пенсіонерка. Вона страждала від психічного захворювання. У вікно жінка пішла голою. Трагедія трапилася в суботу 9 березня, приблизно о 23:00. За словами очевидців, пенсіонерка жила в квартирі №43 на п'ятому поверсі 16-поверхового житлового будинку за адресою Митрополита Шептицького, 7.

Нагадаємо, у Києві автомобіль "вмазався" у бетонну огорожу: миттєва смерть, швидкі, винуватець втік.

Як повідомляв Знай.uа жахливе вбивство у Харкові: люди масово несуть квіти та іграшки до місця смерті 14-річної дівчини.

Знай.uа писав, у київському ТРЦ жорстоко побили відвідувачів: кадри дикої розправи потрапили в мережу.