У Харкові невідомі підпалили автомобіль, який, ймовірно, належить директору Департаменту комунального господарства Харківської міської ради Олексію Богачу.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

За інформацією журналістів, автомобіль Volkswagen Touareg було припарковано на площі Конституції, на протилежній стороні вулиці від центрального входу Харківської міської ради.

За словами представника Держслужби з надзвичайних ситуацій в Харківській області Ігоря Лупандіна, повідомлення про пожежу рятувальники отримали о 18:11. Горів моторний відсік авто. О 18:40 пожежу ліквідували.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

За даними агентства, автомобіль належить директору Департаменту комунального господарства Харківської міської ради Олексію Богачу. Попередня версія займання — підпал. Сам Богач на питання журналістів, чи дійсно авто належить йому відповів: "Давайте я не буду коментувати це".

Нагадаємо, гамселили щосили й кинули у фонтан: неадекватна банда підлітків тримає киян в страху.

Як повідомляв Знай.uа у центрі Києва банда підлітків безжалісно побила перехожого.

Знай.uа писав, у Росії спалили могилу співака Євгена Осіна: кадри попелища.