В суботу, 25 травня, в дельфінарії Севастополя, в окупованому Криму, сталася серйозна пожежа.

Цю інформацію повідомили місцеві ЗМІ.

Відомо, що загорівся магазин із сувенірами неподалік від виставки з екзотичними тваринами. Сувеніри згоріли, тварини цілі.

У внутрішньому дворі дельфінарію, який орендує у міста колишню спортивну базу "Нептун", розташовані сувенірні магазини, кафе і виставка екзотичних тварин. Все це розраховано на туристів, що гуляють по набережній. За попередньою інформацією, близько 7 ранку загорівся один з магазинів. Співробітників в магазинах в цей час не було.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За даними ЗМІ, в 2016 році директор петербурзького цирку, земляк губернатора Дмитра Овсяннікова, Сергій Бєляков відібрав територію дельфінарію разом з майданчиком, де розташовані магазини і кафе, у колишніх орендарів. Допомогли йому в цьому підлеглі нового градоначальника. Морських тварин - дельфінів, китів-білуху і морських котиків - колишнім господарям не віддали.

Нагадаємо, в Києві з усіх будівель гіпермаркетів "Ашан" і супермаркетів АТБ евакуюють людей.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Кривому Розі замінували будинок батьків Зеленського, і ще 15 об'єктів.

Також Знай.uа писав, що жахливий вибух відправив у повітря пекарню, багато постраждалих: перші фото з місця катастрофи.