У Чернівецький області сталася смертельна аварія. У ній загинули два брати, а місцеві називають місце ДТП "проклятим".

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції області.

Так, інцидент стався в місті Сторожинець Чернівецької області. Автомобіль рухався в напрямку села Панка. У якийсь момент 22-річний водій з невідомих причин втратив керування, в результаті чого сталося зіткнення з бетонним містком. Водій помер на місці.

Його пасажир – 16-річний молодий чоловік помер в "кареті" швидкої допомоги. Крім того, також були госпіталізовані дві 20-річні і одна 16-річна дівчата, що перебували в авто. Одна з них знаходиться у вкрай важкому стані.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Пізніше з’ясувалося, що загиблі хлопці виявилися братами, а місце, в якому сталася ДТП – прокляте.

"Там місце якесь прокляте, не одне молоде життя забрало. Від лісового технікуму дорога на Панка добра, але є незначний поворот і на швидкості там злітають. Мої друзі теж в такому віці там обірвали життя", "У мене серце кров’ю обливається. Як так? Чому забирають таких молодих?", "Друзі, вічна пам’ять вам, ви завжди були веселі, гарні. Шкода, що ваше життя так швидко закінчилася, ми всі сумуємо і це велике горе. Я з друзями їх витягував з машини з надією що вони будуть жити", – пишуть українці.

Нагадаємо, що у Києві зіткнулись відразу три автомобілі: швидкі не встигають розвозити постраждалих, фото.

Як повідомляв "Знай.uа", що на автомагістралі I-70 біля американського Денвера (штат Колорадо) сталося смертельна масштабна дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися 24 легкових автомобілі та чотири вантажівки. Кілька людей загинули.

Також "Знай.uа" писав, масштабна аварія сталася в Київській області між селами Калинівка та Глеваха. Зіткнулися три автомобілі. Один з авто виявився фактично зім'ятим. У поліції Київської області повідомили, що на даний момент з'ясовуються деталі аварії.