На автомагістралі I-70 біля американського Денвера (штат Колорадо) сталося смертельна масштабна дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися 24 легкових автомобіля і чотири вантажівки. Кілька людей загинули.

Некерований напівпричіп з деревиною врізався у припарковані автомобілі. У підсумку учасниками аварії стали 28 машин: чотири вантажівки і 24 легковика, повідомляє Час Пік з посиланням на закордонні ЗМІ.

Після зіткнення машини загорілися, у них почали вибухати бензобаки.

Щонайменше чотири людини загинули, ще 12 людей отримали важкі травми і були госпіталізовані в лікарню.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На місці події працюють рятувальники.

Водія вантажівки-порушника затримала поліція. За кермом перебував 23-річний Рогель Агілера-Медерос - кубинець, який постійно проживає у США.

Затриманий отримав поранення під час аварії, за словами правоохоронців, він постраждав незначно. Зараз водій перебуває під вартою.

За попередньою інформацією, у вантажівці могла бути несправна гальмівна система. Як повідомили в суді, в крові водія не було виявлено наркотичних та алкогольних речовин.

Нагадаємо, в Києві на проспекті Науки, сталася серйозна ДТП: кросовер Nissan збив на "зебрі" 11-річну дівчинку.

Як повідомляють очевидці, водій мчав на величезній швидкості, і не встиг загальмувати, щоб пропустити дитину. Школярку відкинуло на кілька метрів. На даний момент вона перебуває в лікарні у важкому стані і не приходить до тями. Водій зник з місця події.

Нагадаємо, жахлива аварія з постраждалими в Києві сталася ввечері в неділю, 21 квітня, на проспекті перемоги поблизу метро Святошин.

Раніше Знай.uа повідомляв, неподалік від села Шаповалівка Конотопського району сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого загинули чотири людини.

Знай.uа писав, у Дніпровському районі Києва сталася аварія з трагічним результатом. Жертвою став пішохід, який потрапив під колеса Mercedes GL 21 квітня.