У Києві невідомий чоловік пограбував вагітну жінку. Її доставили до лікарні після того, як перехожі помітили, що вона кидається на зустрічні автомобілі.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Києва.

"До чергової частини Дніпровського управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про госпіталізацію з вулиці Гната Хоткевича вагітної жінки, яку пограбували. Для з’ясування обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група!, - йдеться в повідомленні.

Інцидент стався в ніч з 28 на 29 травня. Правоохоронці повідомили, що поспілкувалися зі свідками та очевидцями Також вони опитали родичів потерпілої. Зі слів чоловіка, 25-річна дружина вийшла зустрічати його з роботи. Однак неподалік від будинку до неї зі спини підійшов невідомий та, погрожуючи застосуванням сили, відібрав мобільний телефон і ключі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Жінку привезли в один із пологових будинків Києва у шоковому стані. Вона кидалася під машини на вулиці Гната Хоткевича. Саме звідти її доправили до лікарні.

Коли потерпіла прийшла до тями, то виявила, що у неї немає мобільного телефону, взуття та спідньої білизни. Після госпіталізації дівчину фізично не оглядали, але у медиків є припущення, що її зґвалтували. Деталі інциденту з'ясовуються.

Працівники поліції просять надати усю інформацію свідків щодо обставин вчинення цього правопорушення за номером 102.

Нагадаємо, що у Києві зіткнулись відразу три автомобілі: швидкі не встигають розвозити постраждалих, фото.

Як повідомляв "Знай.uа", що на автомагістралі I-70 біля американського Денвера (штат Колорадо) сталося смертельна масштабна дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися 24 легкових автомобілі та чотири вантажівки. Кілька людей загинули.

Також "Знай.uа" писав, український заробітчанин поквитався з начальником кривавою бійнею: бив, тримав у полоні і залякував.