Стало відомо, що донька чемпіона світу з футболу 2006 року в складі збірної Італії Андреа Пірло потрапила під колеса автомобіля. Про це повідомляє газета La Stampa.

ДТП сталася вдень 28 травня в Турині. Лікарі одразу доставили 13-річну Анджелу в лікарню. Обстеження не виявило у неї серйозних травм. Дитина відбулася невеликими синцями та забоями.

Відзначається, що сам Пірло теж був у той момент у Турині. Колишній півзахисник брав участь у благодійному матчі на "Ювентус Стедіум".

Нагадаємо, що стало відомо про смерть триразового чемпіона світу, виконавчого директора команди Mercedes Нікі Лауда.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, спортсмен помер на відкритому чемпіонаті російського міста Шахти з пауерліфтингу, впустивши на себе 180-кілограмову штангу.

Також портал Знай.uа писав, що у Туреччині розбився автобус з футбольною командою "Аланьяспор". Автобус злетів з дороги недалеко від міста Аланія, в результаті чого загинув футболіст Йосеф Шурал.