Слідчі Хмельницького теруправління Державного бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження за фактом падіння вертольота Мі-8 у Рівненській області, в результаті якого загинули четверо військових.

Цю інформацію повідомили в прес-службі ДБР.

"Вертоліт впав в ніч на 30 травня. Кримінальне провадження розслідується за ст. 416 КК України (Порушення правил польотів)". йдеться в повідомленні

Зазначимо, що процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює військова прокуратура Рівненського гарнізону.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, на півночі американського штату Вісконсін розбився медичний вертоліт компанії "Ascension Wisconsin Spirit", яка займається повітряною і наземною медичною евакуацією.

Як повідомляв раніше Знай.uа , 19 травня, в соцмережі Twitter представник Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич з посиланням на МЗС Куби повідомив, що серед загиблих і постраждалих в результаті авіакатастрофи на Кубі громадян України не було.

Також Знай.uа писав про те, що на півночі американського штату Вісконсін разбился медичний вертоліт.