Під Києвом чоловік разом з друзями здійснював дії сексуального характеру по відношенню до власних дочок.

Про це передає Київ Оперативний Facebook

Під час досудового розслідування встановлено, що в р. Фастів Київської області батько двох дівчат з 2016 по листопад 2018 роки спільно зі своїм товаришем систематично вступали в статеві зносини, ґвалтували, розбещували і задовольняли статеву пристрасть неприродним способом з його малолітніми дочками і їх малолітньої подругою. Встановлено, що зазначені злочинні дії обвинувачені знімали на відео і поширювали в різноманітних закритих групах в месенджерах, отримуючи за це кошти.

Зазначимо, що мати дівчини померла від важкої хвороби і займатися їх вихованням повинен батько.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Досудове розслідування завершено. Сьогодні, 30 травня, прокуратурою обвинувальний акт направлено до Фастівського міськрайонного суду Київської області для розгляду.

в даний час обвинувачений батько малолітніх потерпілих перебуває під вартою, а його знайомий, сплативши заставу визначену судом у розмірі 350 тис грн, вийшов з-під варти.

у випадку доказу в суді їх провину останні можуть провести за ґратами наступні 15 років.

Нагадаємо,У Києві вагітна жінка намагалася звести рахунки з життям

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Улюбленець мільйонів виявився чудовиськом

Також "Знай.ua" писав про те, що Радянських жінок змушували йти на це: історія гаремів СРСР