22-річний житель тайської провінції Накхонратчасіма поставив смартфон на зарядку в ліжку і помер від удару струмом. Про це пише Daily Mail.

Чоловік був вдома сам і чекав на родича. Смартфон чоловіка розрядився, він підключив його до зарядного пристрою і заснув. Коли родич приїхав у нього, таєць не відкрив двері і не відповів на дзвінки.

Родич тайця виламав двері й знайшов його лежачим у ліжку з опіками на руках, у яких був телефон, підключений до розетки. Чоловік у паніці викликав поліцію і швидку. Пізніше з'ясувалося, що чоловік помер за п'ять годин до візиту родича.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Нагадаємо, дівчинка-підліток 16 років покінчила життя самогубством після того, як в соціальній мережі Instagram опублікувала опитування.

Як повідомляв портал Знай.uа, юна екстремалка згоріла живцем за лайки, фото 18+.

Також портал Знай.uа писав, що в Запорізькій області 13-річний підліток впав у зрошувальний канал, коли робив селфі. Другий хлопчик відразу кинувся до друга на виручку, але в результаті обидва потонули.