У неділю, 2 червня сталося загоряння на території заводу "Альбатрос", який знаходиться на вулиці Будівельників. Полум'я швидко поширилося, огорнувши будівлю густим білим димом.

Цю інформацію повідомляє ДСНС.

Близько 7:00 до Служби порятунку надійшла перша інформація про пожежу.

пожежа
пожежа

Відомо, що загоряння почалося в одному з цехів, розташованих на 3-му поверсі. У цьому приміщенні зберігалися рулони з туалетним папером, а також паперові серветки. Щоб якнайшвидше загасити будівлю, на місце відразу направили 35 рятувальників з 9 пожежно-рятувальних бригад.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Прес-секретар ДСНС в Дніпропетровській області Дар'я Гречищева розповіла, що попередня площа пожежі склала близько 500 квадратних метрів.

Подія обійшлося без людських жертв, проте фінансовий збитки, завданий полум'ям, досить великий. Станом на 9:00, рятувальники все ще продовжують гасити завод "Альбатрос". В 9:15 пожежу вдалося локалізувати.

Нагадаємо, на заводі з небезпечними речовинами прогримів потужний вибух.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Порошенко особисто віддав наказ підірвати склади в Балаклії.

Також "Знай.uа" писав про те, що чудовисько на популярному українському курорті може зірвати пляжний сезон.