Жорстоке вбивство сталося в Дніпропетровській області. У лісі під Дніпром вдалося виявити труп правоохоронця.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

На тілі чоловіка вже були помітні ознаки гнильних змін. Перед смертю правоохоронця могли катувати.

Так, тіло чоловіка було прив'язане до дерева, а на голову одягають поліетиленовий пакет.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тіло правоохоронці відправили на експертизу, щоб встановити точну причину смерті. За фактом події почато досудове розслідування.

Раніше повідомлялося, що в Київській області стався жахливий інцидент. Так, у Переяслав-Хмельницькому батьки знайшли свого сина на вулиці закривавленим, виявилося, що у дитини кульове поранення в голову.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби департаменту охорони здоров'я Київської обласної державної адміністрації. Як розповіли свідки, побачивши сина в крові, батьки подумали, що він впав і розбив голову.

Вони привезли малюка в травматологічне відділення Переяслав-Хмельницької центральної районної лікарні, де медики виявили в голові дитини кулю. Після консультації нейрохірурга хлопчика прооперували.

Нагадаємо, під Києвом дитині прострелили голову, медики роблять все можливе.

Як повідомляв Знай. ua, Запоріжжі врятували 2-річного малюка.

Також Знай. ua писав, що кривава сімейна драма в Запоріжжі потрясла Україну.