Стало відомо, що відбулося в той фатальний день, коли поліцейські прострелили голову 5-річному Кирилу, передає КП в Україні.

Хлопчик грався з друзями в футбол у дворі. Діти були в 70 метрах від поліцейських, які розважалися зі зброєю. За словами сусідів, будинок, біля якого сталася трагедія, належить головному фігуранту справи. Сам він працював у Києві, але на вихідні часто приїжджав додому.

Одна з сусідок, яка прийшла на допомогу, повідомила, що про трагедію їй сказав один з друзів Кирила.

«Я злякалася, серце підказало, що трапилася біда. Вийшла на ганок і почула, як Максимка каже: «Кирило, не вмирай, я тебе люблю, все буде добре». Я злякалася ще сильніше, але слава Богу все життя пропрацювала на невідкладній. Вибігла, а дитина лежить із скривавленою головою у мене прямо під парканом», - розповіла жінка.

Відразу після цього, діти покликали дядька Кирила, який відвіз дитину до лікарні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«У п'ятницю під вечір прибігає Максимка весь в сльозах, говорить, що Кирило помирає. Я побіг туди, а мій молодший племінник без свідомості, голова в крові повністю. Про те, що у нього в голові куля, ми дізналися тільки через 5 годин, коли приїхав хірург із Києва», - пояснив чоловік.

Тими, хто стріляв опинилися старший сержант групи реагування Володимир Петровець і лейтенант Іван Приходько, який служить у водній поліції.

«Менти як менти, звичайні. Зірок з неба не хапали, але і претензій до них по роботі не було. Того вечора, кажуть, випили багато. Але це ж не на службі, це ж був вечір перед вихідними», - зазначив знайомий поліцейських.

Нагадаємо, що 3 червня помер 5-річний хлопчик, у якого поліцейські вистрілили з вогнепальної зброї в Переяслав-Хмельницькому.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Переяслав-Хмельницькому лікарі вперше прокоментували стан пораненого хлопчика.

Також портал Знай.ua писав, що копи прострелили голову дитині.