Вчора ввечері в реанімації київської лікарні №7 помер 5-річний Кирило Тлявов. Хлопчику прострелили голову п'яні поліцейські, які стріляли по пляшках в Переяславі-Хмельницькому.

Жахлива трагедія сколихнула Україну 31 травня. Хлопчика доправили в Київ. Там медики три дні боролися за життя Кирила, порівнюючи його поранення з бойовим. Куля увійшла глибоко в череп, її вирішили не вилучати. Лікарі відзначили, що таких випадків у їх практиці ще не було.

"Мені ще не сказали точний час, коли не стало мого синочка, розповіла нам ридаючи мама хлопчика Тетяна Тлявова. Його правоохоронці оглядають, фотографують, потім покличуть мене... Мій хлопчик любив життя. Любив гратися, сидіти в телефоні. Хотів, щоб мама і тато не ходили на роботу, а були з ним вдома, грали. Тепер ми залишилися без нього", - каже, ридаючи мама.

Вчора двом поліцейським повинні були обрати запобіжний захід, але засідання суду перенесли на сьогодні. У поліції зазначили, що "стрільців" відсторонили від несення служби. Один з них лейтенант, служив в водної поліції, другий - у групі реагування. Справа, по якій проходять копи, перекваліфікують на "умисне вбивство".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто нагадати, що 31 травня в Переяслав-Хмельницькому п'яні поліцейські підстрелили 5-річного хлопчика. Дитина отримала смертельне поранення, коли гралася у дворі. Встановлено, що працівники поліції в час відпочинку вживали спиртні напої. 1 червня слідчі ДБР відкрили кримінальне провадження.

Нагадаємо, Переяслав-Хмельницькому лікарі вперше прокоментували стан пораненого хлопчика.

Як повідомляв портал Знай.uа, маршрутник відправив дитину на той світ, моторошна трагедія сколихнула Україну.

Також портал Знай.uа писав, що копи прострелили голову дитині.