У вівторок, 4 червня, на вулиці Космічній в Дніпрі зіткнулися Volkswagen і Opel. З місця аварії пасажирку однієї з іномарок з травмою голови забрала швидка допомога.

Про це повідомляє портал «Інформатор»

Аварія сталася близько 12:15 в районі онкологічного диспансеру. Попередньо стало відомо, що Opel спускався по Космічній, а в цей час з боку лікарні виїжджав Volkswagen. Водій другої хотів піти на розворот, не надавши перевагу автомобілю, який їхав по головній, через що і сталося зіткнення.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Можна помітити, що від удару Volkswagen розвернуло. Дівчина, яка сиділа на пасажирському сидінні Opel, сильно вдарилася головою. З місця аварії дівчину забрала швидка допомога у 16-ю міську лікарню. Поліція зараз на місці, чекають слідчого з ДТП. Рух на Космічній не утруднене, однак автомобілі стоять посеред проїжджої частини.

Нагадаємо, що у Харкові сталася резонансна аварія, в ході якої постраждало більше десяти осіб. За попередньою інформацією, в результаті цієї надзвичайної події постраждало, щонайменше, одинадцять чоловік.

Як раніше повідомляв портал «Знай.ua», в українській столиці сталося страшне ДТП. На перетині вулиць Каунаської і Березневої одна в одну врізалися Chevrolet Aveo і Toyota Corolla служби таксі "838". Відомо, що від потужного удару Toyota відлетіла в літню терасу ресторану.

Також портал «Знай.uа» писав, що у Києві в п'ятницю, 31 травня, сталася серйозна аварія, в якій брало участь шість машин, п'ять з яких – дорогі Мерседеси.