У Києві в ніч на 4 червня у поліцію надійшло повідомлення про викрадення людини в центрі столиці.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Стало відомо, що в ніч з 3 на 4 червня на лінію "102" зателефонував очевидець викрадення, яке відбулося в Подільському районі Києва. Він розповів, що на вулиці Нижній Вал невідомі схопили людини, заштовхали його в багажник і поїхали в невідомому напрямку.

Вже в 23:10 по всьому Києву поліція ввела оперативний план "Перехоплення".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Проте, очевидці не побачили стать людини, якого насильно заштовхали в багажник. Вони сказали, що машина Honda Accord була синього кольору і з номерами одеської області. Попередні номерні знаки машини: "ВН 3583 СЕ". Інформація уточнюється, правоохоронці зараз розшукують машину за заявленими прикметами.

Нагадаємо, що у вівторок, 4 червня, у Києві четверо невідомих заштовхали чоловіка в авто і відвезли в невідомому напрямку. За словами очевидців, викрадений чоловік спробував вирватися і кликав на допомогу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", 10 травня в Києві на парковці біля супермаркету "Епіцентр" на вулиці Полярній невідомі чоловік і жінка вкрали маленьку дівчинку, а потім втекли з місця злочину.

Також портал "Знай.uа" писав, що столичні поліцейські отримали повідомлення, що на Кільцевій дорозі викрали чоловіка.