Легендарний російський музикант, продюсер і композитор Барі Алібасов помер у Москві.

Про це повідомив Telegram-канал HYPE.

Як відомо, він помилково випив засіб для чищення труб. Лікарі, які приїхали до продюсера, відправили його в Скліф. Було занадто пізно - за кілька днів Алібасов помер від отриманої травми.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У музиканта був сильний опік стравоходу. Повідомляється, що хтось просто на столі в його квартирі залишив стакан, в якому була сильнодіюча речовина для промивання труб. Алібасов подумав, що це просто вода і випив отруту.

ОНОВЛЕНО

Інформація про смерть музиканта і продюсера виявилася помилковою. Прес-секретар Алібасова в інтерв'ю «360» спростував ці чутки. Зараз він знаходиться в лікарні, у нього опік шлунка четвертого ступеня.

За словами його лікаря Віктора Шилова, з таким опіком і інтоксикацією можна впоратися і за місяць, але наслідки можуть позначатися набагато довше. Будь-яке отруєння припікаючою рідиною - це реанімаційний діагноз.

Нагадаємо, однорічну доньку Кайлі Дженнер екстрено госпіталізували.

Як повідомляв Знай.uа, змії атакують людей на Львівщині: маленька дівчинка стала жертвою небезпечної істоти.

Знай.uа писав, на Львівщині у дитячих садках масово госпіталізують дітей.