У ніч на 5 червня вулиці міста Балта Одеської області опинилися затопленими з-за сильного дощу з градом.

Про це повідомляють у прес-службі міськради.

протягом пари годин у райцентрі випала місячна норма опадів. Дерева проломили криши деяких будинків, зафіксовано випадки затоплення будівлі. На ранок люди не могли проїхати по вулицях з-за мулу та сміття.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«Ще вночі ми зібрали штаб з надзвичайних ситуацій. І як тільки припинився дощ, на вулицях почала працювати техніка.Роботи тривали весь день. Розчищаються від сміття і мулу вулиці і вулички, відкачується вода з найбільш затоплених місць і приватних будинків… В селах своєю технікою допомагають фермери. Але головне, що обійшлося без потерпілих та відновлюється звичайний, робочий ритм життя громади», повідомив голова Балтської об'єднаної територіальної громади Сергій Мазур на своїй сторінці в Facebook.

Голова ВІДГ зазначив, що звернувся до обласним службам з проханням надати допомогу в розчищення доріг державного та обласного значення.

Балта

«Велика вода» у Балті. Вечором вівторка у місті була сильна злива з градом. За ніч випала місячна норма опадів. Затопило вулиці та десятки будинків – повідомляють у міській раді. У Балті був створений оперативний штаб реагування – у нього увійшли всі керівники служб у тому числі комунальні. Підписуйтеся на наш канал у Телеграм https://t.me/dumskayatv

Geplaatst door Думская ТВ op Woensdag 5 juni 2019

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.uа писав, що відомий синоптик Леонід Горбань дав неприємний прогноз на початок літа. Згідно його прогнозу, дійсно жарко стане тільки 6-7 липня.

Як повідомляв портал Знай.uа, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом на початку літа. Українці відчують дежавю.