У Києві в ніч на 7 червня на вулиці Гната Хоткевича спалахнула масштабна пожежа.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вогонь з'явився на території колишньої автомобільної бази. Полум'я охопило приміщення і перекинулося на припарковані поруч машини.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За попередніми даними, ангар був занедбаним складським приміщенням. Вогонь поширився на площу близько 120 квадратних метрів. Споруда повністю вигоріла всередині, залишився лише металевий каркас.

На Хоткевича загорелся склад: огонь перекинулся на машины на парковке

Geplaatst door Информатор Киев op Donderdag 6 juni 2019

До місця виклику одразу ж було направлено найближчі пожежно-рятувальні підрозділи. Як виявилося, горіли 2 легкових автомобіля на відстані 15 м від будівлі-ангари, і металева прибудова до ангару на площі 120 кв. м, в якій знаходився легковий автомобіль.

Пізніше стало відомо, що о 03:17 пожежу вдалося локалізувати, а о 03:24 - ліквідувати.

Також відомо, що у пожежі ніхто не постраждав.

Точні причини виникнення пожежі встановлюються.

Нагадаємо, що в місті Татарбунари Одеської області загорілися господарські будівлі з живністю на одному з приватних дворів. Деякі з тварин згоріли, а інші загинули через чадний газ.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в американському аеропорту міста Розуелл штату Нью-Мексико стався вибух. В результаті інциденту постраждали більше десяти людей.

Також портал "Знай.uа" писав, що у самому центрі Харкова сталася пожежа, яка ледь не вбила більше двадцяти чоловік.