У російському місті Хабаровськ медики дістали з голови пацієнта дюбель-цвях, який знаходився в носоглотці чоловіка протягом двох років. Хірургічне втручання могло закінчитися летальним результатом, але все пройшло успішно. Про це пише "Губернія".

За словами чоловіка, чужорідний предмет потрапив йому в голову під час ремонту. Рана виявилася не надто великою, тому він помастив її зеленкою і вирішив не йти до лікаря.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В 2018 році росіянин звернувся в лікарню із скаргами на погіршення слуху. Йому зробили рентген-знімок і вирішили провести операцію з вилучення дюбель-цвяхи. При цьому предмет зовсім не заважав чоловікові чути, але його все одно вирішили дістати.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Лікаря-лор розповів, що через довге перебування цвяха в носоглотці у пацієнта почалася ерозія великих кровоносних судин і запалення. Але операція пройшла успішно, і зараз чоловіка готують до виписки.

Нагадаємо, в Дніпрі на виробництві загинула людина. Під час розмотування металевих рулонів чоловіка намотало на барабан апарату.

Як повідомляв портал Знай.uа, в штаті Монтана перекинулася вантажівка з причепом, який перевозив величезну кількість бджіл.

Також портал Знай.uа писав, що співробітники СБУ затримали у Хмельницькому жінку, яка хотіла продати свою неповнолітню дочку в рабство.