Відомого дзюдоїста, багаторазового чемпіона Казахстану Жасулана Абієва вбили під час бійки в черзі. Жахливий інцидент стався 12 листопада на одному з казахстанських вугледобувних підприємств - Розріз "Каражира".

Цю інформацію повідомляє портал Tengrinews.kz.

Очевидці розповіли, що під час очікування двоє чоловіків почали скандалити. Словесно суперечку вирішити не вдалося, тому вони вирішили задіяти кулаки. В результаті бійки Абієв отримав травму голови, яка і стала причиною його смерті.

Повідомляється, що за фактом вбивства було затримано 24-річного місцевого жителя, який зараз знаходиться в слідчому ізоляторі. Чоловікові загрожує термін від 8 до 12 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Зазначимо, що Жасулан Абієв був неодноразовим призером і переможцем чемпіонатів Казахстану та міжнародних турнірів. У 2010 році дзюдоїст пішов зі спорту і зайнявся підприємництвом.

Нагадаємо, що трагедія сталася на Хмельниччині в селі Коритна Ярмолинецького району, 42-річний глава сімейства випадково вбив свого сина. Про це повідомляє обласна поліція.

Інцидент зі смертельним наслідком стався 12 листопада близько 1 години ночі. По інформації правоохоронців, родичі святкували день народження сина загиблого — хлопчикові виповнився рік.

Між 42-річним батьком і сином, які хильнули зайвого, виник конфлікт, і коли у глави сімейства скінчилися аргументи, він вдарив сина по голові дерев'яною битою.

Жінки, мати і невістка, розборонили чоловіків, які помирилися, і в кінці кінців вляглися спати. Однак, вранці син так і не прокинувся, непритомного його доставили до лікарні. Наступного дня він помер у реанімаційному відділенні через травму головного мозку та крововилив.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в могилу серійного маніяка з Пологів Житомирської області Сергія Ткача, який вбив понад 100 невинних дівчат, вбили осиковий кілок, а із прутів лози на могилі зробили пентаграму.

Також "Знай.uа" писав, у місті Фастів Київської області, 51-річний чоловік побив свою дружину по обличчю, а після цього викинув її з вікна. Варто уточнити, що сімейна пара посварилася з-за надмірної ревнощів чоловіка.