Журналіст одного з видань запитав народного депутата, Антона Геращенка, чи вважає він правильним, щоб міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і генпрокурор Юрій Луценко подали у відставку після смерті облитою кислотою Катерини Гандзюк. На що Геращенко заявив, що розслідування проведено якісно, поліція затримала п'ятьох підозрюваних і організаторів злочину. Активісти, присутні на брифінгу, закликали журналістів не висвітлювати заяви Геращенко, тому що це - брехня.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

"Ви постійно брешете. Вона померла вчора. Ваша система її вбила. Навіщо ви брешете, що зробили всю роботу? Що ви зробили? Ви особисто писали всяку нісенітницю. Ви її вбили! Попросіть вибачення у неї, поцілуйте її могилу", - закликала нардепа активістка.

Геращенко додав, що імена тих, хто замовив вбивство Гандзюк, точно знають дві людини – Сергій Торбіна, який підозрюється в організації вбивства, і сам замовник.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Геращенко сподівається отримати інформацію про замовника від організатора вбивства:

"Поліція і СБУ працюють над тим, щоб визначити можливого замовника даного злочину. До вчорашнього дня, ми припускаємо, що організатору через адвокатів передавали посили, що Гандзюк жива, сиди і мовчи, нічого не розповідай, ти отримаєш років п'ять, вийдеш через три. Але після її смерті очевидно, що організатор отримає довічне ув'язнення, якщо не полегшить свою душу і не розповість, хто замовив це жахливе вбивство".

Активісти стали кричати: "Хто вбив Катю Гандзюк?".

Нагадаємо, підле вбивство Гандзюк залишиться безкарним: шокуючі факти.

Як повідомляв портал "Знай.uа" вбивають пачками: поки поліція "не бачить", статистика стає жахливою.

Також Знай.uа" писав, що українці називають ймовірних вбивць активістки Гандзюк.