Чоловіком, що скоїв один із найкривавіших нападів на єврейську діаспору, виявився 46-річний Роберт Боуерс.

Відомо, що зловмиснику, який почав стріляти у синагозі Tree of Life ( "Дерево життя") у місті Піттсбург, прокуратура США оголосила звинувачення по 29 пунктам, серед яких 11 займають ті, які стосуються використання вогнепальної зброї та злочинів, що базуються на грунті нетерпимості.

В результаті нападу загинуло 11 осіб.

Крім того, спеціальний агент ФБР Роберта Дженсена, заявив, що у вбивці, скоріше за все не було людей, що йому допомагали. Також зловмисник не планував вчиняти ще якісь вбивства.

Згідно із заявою прокурора по Західному округу штату Пенсільванія Скотта Бреді, чоловіка, що вчинив жахливий злочин, судитимуть 29 жовтня.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше відбулося звіряче вбивство журналістки в Болгарії: копи схопили підозрюваного.

По гарячих слідах болгарські копи затримали ймовірного вбивцю тележурналістки Вікторії Марінової, яку знайшли мертвою у суботу, 6 жовтня.

Про це повідомляє болгарський портал Darik News.

Копи не поспішають розголошувати інформацію, однак журналістам вдалося дізнатися, що підозрюваний є іноземцем. Ходять чутки, що йдеться про громадянина з паспортом Молдови.

Наразі підозрюваного допитують у поліції міста Русе.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що жорстоке вбивство правоохоронця сколихнуло всю Україну.

У суботу вранці, 6 жовтня, в Дніпропетровську на вулиці Ісполкомівській, 24а сталося звіряче вбивство: співробітника прокуратури вдарили ножем у серце. Сталося це в його власній квартирі.

Про це в понеділок, 8 жовтня, заявила Ганна Старчевська - прес-секретар Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Також "Знай.uа" писав, про те, що у мережу злили "забанену" програму про вбивство волонтера в АТО.

Канал ICTV довго анонсував випуск програми "Очна ставка" про вбивство волонтера, керівника зведеної мобільної бригади з протидії контрабанді в зоні антитерористичної операції Андрія Галущенка, але так і не показав українцям. Однак, її все-таки злили в мережу.