У суботу вранці, 6 жовтня, в Дніпропетровську на вулиці Ісполкомівській, 24а сталося звіряче вбивство: співробітника прокуратури вдарили ножем у серце. Сталося це в його власній квартирі.

Про це в понеділок, 8 жовтня, заявила Ганна Старчевська - прес-секретар Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

"Близько 5:00 ранку в поліцію Шевченківського відділку надійшло повідомлення про те, що на вулиці Ісполкомівській у власному будинку убитий чоловік 1983 року народження. Виїздом на місце в цій же квартирі був затриманий чоловік, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні навмисного вбивства", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Старчевська додала, що за попередньою версією, вбивство сталося в результаті конфлікту при розпиванні алкогольних напоїв. Всі подробиці зараз з'ясовують правоохоронці.

Криваве вбивство шокувало столицю

Страшний злочин, який стався у Дніпровському районі, поставив на вуха весь Київ: молодий хлопець, житель Вишневого, вбив чоловіка і ховався в його квартирі під диваном.

Нагадаємо, раніше підозрювана у справі смертельної ДТП у Харкові Олена Зайцева, яка зараз перебуває під слідством, фізично не могла відвідувати весь курс водіння в автошколі "Транстури", випускницею якої вона є. Місцеве видання "Харків Today" у свою чергу повідомляє, що наприкінці серпня правоохоронці провели обшуки в приміщенні автошколи і вилучили документи з жовтня по листопад 2015 року, тобто за весь період навчання підозрюваної.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в штаті Пенсільванія померла переможниця конкурсу краси "Міс Всесвіт" 1995 року Челсі Сміт. Володарка престижного титулу померла після боротьби з серйозною хворобою.

Також "Знай.uа" писав, що в місті Нова Одеса чоловік поранив трьох дітей з саморобного пристрою для стрільби. Постраждалі доставлені в медичний заклад. Залишки пристрою співробітники правоохоронних органів вилучили, вони направлені на експертне дослідження.