По гарячих слідах болгарські копи затримали ймовірного вбивцю тележурналістки Вікторії Марінової, яку знайшли мертвою у суботу, 6 жовтня.

Про це повідомляє болгарський портал Darik News.

Копи не поспішають розголошувати інформацію, однак журналістам вдалося дізнатися, що підозрюваний є іноземцем. Ходять чутки, що йдеться про громадянина з паспортом Молдови.

Наразі підозрюваного допитують у поліції міста Русе.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Нагадаємо, у неділю, 7 жовтня, стало відомо, що в місті Русе на півночі Болгарії вбили журналістку Вікторію Марінову, яка займалася розслідуванням великих корупційних схем за участю коштів Євросоюзу. Про це інформує місцеве видання «Русе Медіа».

Повідомляється, що 30-річну Марінову, яка працювала на телеканалі TVN, жорстоко зґвалтували та задушили. У свою чергу місцеві правоохоронні органи не називають підозрюваних у цій справі.

Як з'ясувалося, тіло журналістки знайшов випадковий перехожий, який повідомив про це поліцейським. Правоохоронці провели точний маршрут Марінової з тих пір, як її бачили в суботу в останній раз, і до моменту вбивства.


Як писав раніше Знай.ua, правоохоронці Болгарії повідомили шокуючі подробиці убивства відомої журналістки Вікторії Маринової, яка останнім часом займалася резонансним розслідуванням розкрадання коштів із фонду ЄС.

Про це повідомляє Радіо Свобода із посиланням на місцеві видання.

Виявилося, що перед вбивством 30-річну журналістку згвалтували.

Правоохоронці наразі намагаються з'ясувати, чи пов'язане вбивство журналістки з її професійною діяльністю.

Місцевий прокурор Георгі Георгієв зазначив, що жінка загинула у результаті "комбінованої травми голови і задушення".

Правоохоронці додають, що на місці злочину не вистачало деяких предметів одягу журналістки.

"Але тоді прокурор відмовився уточнювати, чи є ознаки згвалтування, і сказав тільки, що слідство розглядає кілька версій", - йдеться в повідомленні.

Також Знай.ua писав про те, що Андрій Медведько і Денис Поліщук заперечують свою провину в справі про вбивство журналіста Олеся Бузини.