Андрій Медведько і Денис Поліщук заперечують свою провину в справі про вбивство журналіста Олеся Бузини. Вони заявляють, що не винні в злочині, який їм інкримінують.

Про це повідомляє "УНН".

Медведько перед початком судового засідання Шевченківського райсуду зазначив, що не отримував повістки про виклик на допит і не переховувався від слідства.

Поліщук розповів, що в березні демобілізувався з АТО, де був волонтером. Він сказав судді, що не читав клопотання слідчого про арешт, оскільки у нього забрали матеріали справи відразу після того, як пішла його захисниця.

Слідчий суддя Шевченківського районного суду Києва Володимир Бугіль дав йому одну годину, щоб ознайомитись з клопотанням слідчого про арешт.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Адвокат Поліщука зазначила, що докази у справі "сумнівні" та не свідчать, що саме Поліщук скоїв цей злочин.

"Не було жодного упізнання з особами, які вказали б на мого підзахисного", - підкреслила захисник.

Читайте також: Правоохоронці затримали підозрюваних у розстрілі Бузини

Зараз слідчий суддя Володимир Бугіль пішов до нарадчої кімнати приймати рішення щодо поданого клопотання про арешт Поліщука.

Нагадаємо, 16 квітня вдень у дворі власного будинку розстріляли журналіста Олеся Бузину. Він отримав 4 вогнепальних поранення, одне з яких в голову. Основною версією вбивства правоохоронця вважають його професійну діяльність.