Вранці 18 червня було затримано двох мешканців столиці, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні злочину. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Відкрито кримінальну справу за статтею про умисне вбивство на двох молодих людей віком 25 і 26 років. Також правоохоронними органами вирішується питання про обрання запобіжних заходів підозрюваних у вигляді утримання під вартою.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про прямі докази причетності чоловіків до вбивства скандального журналіста. Зокрема, це експертиза ДНК з кинутих злочинцями речей, експертизи слідів в машині, з якої був розстріляний Бузина. Також в розслідуванні злочину допомогли прямі показання свідків і матеріали негласного спостереження оперативників карного розшуку МВС.

Читайте також: В Росіі несподівано помер друг Бузини

Експерти СБУ не виключають причетність російських спецслужб у вбивстві українського відомого журналіста. У МВС вважають, що головною причиною скоєння злочину є професійна діяльність Олеся Бузини.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що вдень 16 квітня двоє невідомих розстріляли колишнього шеф-редактора газети "Сегодня" Олеся Бузину прямо біля будинку, де він жив.