Правоохоронці Болгарії повідомили шокуючі подробиці убивства відомої журналістки Вікторії Маринової, яка останнім часом займалася резонансним розслідуванням розкрадання коштів із фонду ЄС.

Про це повідомляє Радіо Свобода із посиланням на місцеві видання.

Виявилося, що перед вбивством 30-річну журналістку згвалтували.

Правоохоронці наразі намагаються з'ясувати, чи пов'язане вбивство журналістки з її професійною діяльністю.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Місцевий прокурор Георгі Георгієв зазначив, що жінка загинула у результаті "комбінованої травми голови і задушення".

Правоохоронці додають, що на місці злочину не вистачало деяких предметів одягу журналістки.

"Але тоді прокурор відмовився уточнювати, чи є ознаки згвалтування, і сказав тільки, що слідство розглядає кілька версій", - йдеться в повідомленні.

Розслідування вбивства триває.

Нагадаємо, у неділю, 7 жовтня, стало відомо, що в місті Русе на півночі Болгарії вбили журналістку Вікторію Марінову, яка займалася розслідуванням великих корупційних схем за участю коштів Євросоюзу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню місцевого видання "Русе Медіа".

Повідомляється, що 30-річну Марінову, яка працювала на телеканалі TVN, жорстоко зґвалтували та задушили. У свою чергу місцеві правоохоронні органи поки що не поспішають називати підозрюваних у цій справі.

Понівечене тіло журналістки знайшов випадковий перехожий, який повідомив про це поліцейським. Правоохоронці провели точний маршрут Марінової з тих пір, як її бачили в суботу в останній раз, і до моменту вбивства.

Крім того, місцева прокуратура розглядає всі можливі версії злочину, в тому числі і пов'язані з її професійною діяльністю і особистим життям. У справі вбивства вже допитуються свідки. Варто відзначити, що сім'я журналістки відмовилася коментувати її вбивство.


Як писав раніше Знай.ua, підозрювані Андрій Медведько і Денис Поліщук заперечують свою провину в справі про вбивство журналіста Олеся Бузини.

Вони заявляють, що не винні в злочині, який їм інкримінують.


Також Знай.ua писав про те, що російський опозиційний журналіст Аркадій Бабченко прокоментував "епопею" із слідством після "замаху" та визнання підозрюваним Борисом Германом провини.