Російський опозиційний журналіст Аркадій Бабченко прокоментував "епопею" із слідством після "замаху" та визнання підозрюваним Борисом Германом провини.

Аркадій Бабченко
Аркадій Бабченко

"Ну от і все. Ця епопея закінчена. Борис Герман визнав свою провину, пішов на угоду зі слідством і отримав свій термін. Сьогодні закінчується і накладений судом місячний мораторій на нерозголошення умов угоди. Тепер можна говорити", - написав Бабченко на своїй сторінці у Facebook.

Журналіст опублікував докладне резюме доказів нелюдських злочинів Путіна.

1.ФСБ робить запити на мене в усі державні структури, збирає інформацію і передає її Пивоварник. Той передає її Герману в орієнтуванні на мене.
2. Під вбивство запускається відволікаючий слух про "терактах ІД" в Києві.
3. На цю ж дату планується вбивство ще однієї людини, російського опозиціонера, біженця, у Вільнюсі. Виконавеця також обирають в Україні. Це їм важливо - щоб сліди вели в Україну.
4.Теракти в Україні готувалися як мінімум за одинадцять місяців до безпосередньо першого замаху на мене.
5. Зрозумівши, що операція провалилася, і зайва інформація йде слідству, була спроба чинення тиску, а, можливо, і фізичного знищення свідка в Києві.
6. Імовірно, сліди замовлення терористичних актів ведуть до "кухаря" Путіна Євгену Пригожину.
7. Його структури працюють в тісній взаємодії зі спецслужбами Росії і координуються саме звідти. Це дає підставу говорити про державний тероризм.
8. Спецслужби РФ мають можливість читати "Мессенджер". Ну або як мінімум мій "Мессенджер".
9. Після провалу терактів почалася масштабна, масова інтернет-атака на українських і проукраїнських блогерів. Були забанені аккаунти десятків людей із загальною аудиторією за мільйон читачів. Ці сліди також ведуть до пригожинських структур.
10. Росією готувалися масові терористичні акти по всій Україні. З переносними зенітно-ракетними комплексами, з протитанковими комплексами, з гранатометами, з угрупованнями в різних містах, зі створенням проросійських партій, з закиданням терористичних угруповань з Росії і так далі.
11. Скільки цих угруповань, я не знаю. Герман каже про декілька, Пивоварник називає як мінімум три, як мінімум один повинен був зустрітися зі свідком у Києві, як мінімум один стежив за журналістом в Києві, як мінімум один організовував вбивство у Вільнюсі.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Ну, вот и всё. Эта эпопея закончена. Борис Герман признал свою вину, пошел на сделку со следствием и получил свой срок....

Geplaatst door Аркадий Бабченко op Zondag 30 september 2018

"Нічого ще не закінчилося. Вони будуть продовжувати", - резюмує Бабченко.

Нагадаємо, у СБУ не змогли підтвердити, що чоловік на відео дійсно є фігурантом справи Бабченко".

Аркадій Бабченко
Аркадій Бабченко


Як писав раніше Знай.ua, організатор замаху на журналіста Аркадія Бабченко Борис Герман під присягою вказав на замовника.


Також Знай.ua писав про те, що Аркадія Бабченка "атакували" хакери.