Стрілянина під Харковом

Стрілянина під Харковом
Стрілянина під Харковом


У мережі з’явилась інформація про криваву перестрілку під Харковом. Натовп невідомих без пояснення причин відкрив вогонь по людях і забарикадувався на території фермерського підприємства. Вони підстрелили поліцейського та ще кількох осіб.

Таємна "нарада" Кремля: у Путіна вирішували, що робити з "ДНР"

Сурков і Путін
Сурков і Путін

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


Радник російського президента Владислав Сурков провів секретну нараду з ватажками "ДНР / ЛНР" про подальшу долю псевдореспублік. Кремль нібито планує збільшити фінансування псевдореспублік, але за цільовим використанням коштів будуть уважно стежитимуть ревізори з російських силових відомств.

Дивіться: реакція Росії на вбивство ватажка "ДНР" Олександра Захарченка


Підозрюваний у справі Бабченка дав свідчення

Борис Герман
Борис Герман


Організатор замаху на журналіста Аркадія Бабченко Борис Герман під присягою вказав на замовника. Він вказав на замовника цієї справи, який давав йому вказівки на фінансування та організацію теракту.Завдяки угоді тепер відомі імена не тільки організатора і фінансиста, але і замовника.


Вимоги до влади: Приходько разом з активістами зробили гучну заяву

Анастасія Приходько, співачка, волонтер
Анастасія Приходько, співачка, волонтер


Новий громадський рух "Вимагаю змін" має намір об'єднати усіх небайдужих до того, що відбувається в Україні, щоб разом вимагати від влади якісних змін. При цьому співачка і співорганізатор руху Анастасія Приходько додала, що організація має намір "вислухати людей" і на підставі їхніх побажань сформувати 10 вимог головних до влади і держави.


Дивіться: Приходько про янгола-охоронця для бійців АТО і думках українських політиків


Заповіт Сенцова

Режисер Олег Сенцов, бранець Кремля
Режисер Олег Сенцов, бранець Кремля


Засуджений у Росії український режисер Олег Сенцов, який голодує 121 день, написав заповіт на свою творчість у разі смерті. Про це розповіла його сестра Наталя Каплан.

"Він склав заповіт на ім'я своєї подруги з Криму. Просить, щоб в разі його смерті їй передали роботу над фільмами, над його сценаріями, щоб вона розпоряджалася ними так, як вважає за потрібне, або, якщо вона відмовиться, передала тому, кому вважатиме за потрібне. Фінансова сторона питання – гонорари та інше – дітям, звичайно", – каже Наталя.


Вона також додала, що стан здоров'я Олега з кожним днем погіршується.