На Донбасі бойовики обстріляли житлові квартали Мар’їнки. Унаслідок обстрілу постраждали 4 людей, серед яких 9-річна дитина.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Донецької області.

"Вранці до чергової частини Мар’їнського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в результаті обстрілу житлових кварталів міста Мар’їнка пошкоджено приватні будинки та є поранені серед цивільного населення", - йдеться в повідомленні.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Мінометний обстріл розпочався сьогодні, 14 червня, близько 5.00 ранку. Наразі зафіксували пошкодження 3 будинків та господарських приміщення.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зокрема, бойовики поцілити снарядом у будинок, в якому проживає велика родина з семи людей. Четверо з них дістали поранення різного ступеня важкості.

"86-річного дідуся, 57-річну та 30-річну жінок, а також 9-річну дитину госпіталізовано до лікарні. У найважчому стані знаходиться дідусь. Дитина отримала легку контузію", — повідомляє прес-служба поліції.

Наразі на місці події працюють правоохоронці. За фактом відкрили кримінальне провадження за ст.258 "терористичний акт".

Нагадаємо, що бойовики на Донбасі підготували нове випробування українцям, є перші жертви.

Як повідомляв портал Знай.ua, українські воїни завдали потужного удару окупантам, до Путіна повезуть десятки "200-их".

Також Знай.ua писав, Стрєлков похизувався звірствами на Донбасі: "Ховалися за спинами жінок та дітей".