В суботу, 15 червня, в Ужгороді 21-річна дівчина за кермом Porsche Cayenne стала винуватицею аварії. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вчора, 15 червня, близько 19:15 в Ужгороді на вулиці Слов'янської сталося ДТП з постраждалими. На місце аварії прибула слідчо-оперативна група, яка встановила, що 21-річна жителька Сваляви, перебуваючи за кермом автомобіля Porsche Cayenne, не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу, де допустила зіткнення з автомобілем Ford Focus під керуванням 32-річного ужгородця", - йдеться в повідомленні.

У результаті ДТП постраждало троє людей. Так, водій Ford отримав численні травми, його забрали до реанімації, водія і 21-річну пасажирку Porsche відвезли в лікарню. Водій затримана.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

На даний момент правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за статтею 286 КК за порушення правил безпеки дорожнього руху з потерпілими. Щодо винуватиці аварії зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Дружина чоловіка, водія, якого з місця аварії направили в реанімацію, Юлія Костюк, розповіла про стан чоловіка в соціальній мережі Facebook.

"Численні розломи черепа, забій внутрішніх органів і численні переломи. Чоловіка оперували 4 години. Уповаю на силу і здоров'я коханого, так як шанси лікарі дають невеликі", - розповіла вона.

За словами Юлії, вранці показники тиску і пульсу у чоловіка стабільні, зараз він знаходиться в стані коми, підключений до апарату штучного дихання.

Нагадаємо, фатальне ДТП з забитим автобусом перетворила дорогу в пекло.

Як повідомляв Знай. ua, відома російська зірка загинула в аннексированом Криму.

Також Знай. ua писав, що у страшному ДТП загинула легендарна українська спортсменка.