Четверо грабіжників близько 3 години ночі вдерлись до однієї з хат у селищі Павлівка Краснокутського району Харківської області, повідомляє Магнолія.ТВ.

Як розповів мешканець пограбованої хати, бандити, які були вдягнені в костюми з капюшонами та балаклави, зв’язали його з дружиною , та, погрожуючи пістолетом, забрали грошей на суму 40 тисяч доларів та 80 тисяч гривень, ювелірні прикраси та три мобільні телефони. Після цього злочинці втекли.

Медична допомога пограбованим не знадобилась. Наразі правоохоронці проводять слідчі заходи для розшуку грабіжників.

Нагадаємо, що у Києві правоохоронці затримали фельдшера, який намагався пронести до СІЗО наркотики для подальшого продажу.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що у Львові знов активізувались цигани-грабіжники, які нападають на перехожих та іноземних туристів.

Також портал “Знай.ua” повідомив про те, що у Миколаєві свідок бійки припинив її в оригінальний спосіб.