Чотири десятки кущів коноплі виявили правоохоронці Первомайського району харківщини на одному з городів у селі Перемога, повідомляє портал Depo.ua з посиланням на джерела у Первомайському відділі поліції.

Конопляний город знаходився на ділянці, яка належить 83-річній місцевій мешканці. За словами жінки, наркотичне зілля посадив її 33-річний онук, що живе разом з нею. Наразу правоохоронці шукають нарко-городника, якому, згідно з Кримінальним кодексом загрожує до трьох років за гратами.

Нагадаємо, що на минулому тижні іншого нарко-городника правоохоронці викрили та затримали під Дніпром.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що декілька днів тому в столиці правоохоронці затримали фельдшера, який збирався продавати наркотики в СІЗО.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що в Одесі викрили угрупування контрабандистів, які намагались провезти до України наркотики в банках з фарбою.