Негода спричинила смерть трьох українців. Люди стояли на зупинці громадського транспорту, коли раптом туди вдарила блискавка.

Смертельна пригода сталася в п’ятницю, 21 червня, близько сьомої години вечора в селі Беньківці Рогатинського району Івано-Франківської, повідомляє POLITEKA.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У селі розгулялася стихія - лив сильний дощ та була блискавка. Люди в той час стояли на зупинці громадського транспорту, куди потрапила блискавка. Медики, що приїхали, констатували смерть селян.

блискавка
блискавка

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"Поліцейськими встановлено, що блискавка влучила у зупинку, яка складається з металевих конструкцій. На місці пригоди загинули троє чоловіків (1954, 1963 та 1985 року народження), які з Львівської області приїхали до родичів. Крім того, травмувалися дві жінки, місцеві мешканки", - повідомили у поліції.

Вижити вдалося лише двом жінкам. Їх з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікувального закладу. Одна із потерпілих стояла трохи далі від інших осіб і пояснила, що від миттєвого удару її відкинуло на землю, а коли піднялася, то чоловіки ознак життя не подавали.

За фактом смерті відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією згідно ст. 115 ККУ.

Нагадаємо, росіянин по-звірячому розправився з українцем і спокійно повернувся додому: назріває міжнародний скандал.

Як повідомляв портал Знай.ua, яблуко від яблуні: спливла жахлива правда про батька 22-річного нелюда, який вбив Дашу Лук'яненко.

Також Знай.ua писав, українців закликають підписати петицію за хімічну кастрацію педофілів.