У Туреччині звільнили з-під варти 30-річного росіянина, який у липні 2018 року забив на смерть українського туриста. Про це повідомляє Міністерство закордонних справ України, передає "Укрінформ".

"Згідно отриманої консульством від прокуратури Туреччини інформації, підозрюваний у скоєнні злочину був звільнений з-під варти", – наголошується в документі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У МЗС повідомили, що консульство України напрвило додатковий запит у прокуратуру, щоб отримати більш детальну інформацію про місце перебування росіянина.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, 57-річний житель Запоріжжя Андрій Сова загинув у Аланії 14 липня 2018 року. Після бійки з російським туристом українець провів у комі майже тиждень.

Чоловіки побилися в результаті конфлікту, що виник під час перегляду матчу з футболу Хорватія – Росія. 30-річний росіянин вдарив Андрія по голові, а той вдарився об асфальт і втратив свідомість. Турецькі копи відкрили кримінальну справу, але відпустили росіянина після оплати штрафу.

Нагадаємо, суд виніс вирок вбивці Даші Лук'яненко.

Раніше Знай.uа повідомляв, з'явилися моторошні подробиці вбивства Даші Лук'яненко під Одесою.

Також Знай.uа писав, у Харкові жорстоко розправилися зі студентом.