Сім'я Тарасових переїхала з Миколаївської області до села Іванівці, тікаючи від гніву сусідів за скоєний главою сімейства злочин.

Батько Миколи Тарасова, якого підозрюють у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко вже сидів у в'язниці за зґвалтування. Про це розповіли місцеві жителі, пише видання "Страна".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!



Самого Миколу Тарасова та й його родину, досить добре знають в Іванівці - село маленьке, все на виду.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Коля завжди був спокійним, але трохи замкнутим. Навчався в Одесі, закінчив якийсь технікум. Але роботи не знайшов в місті, приїхав назад. З'їздив до Росії на підробітки, знову повернувся. Трохи допомагав сім'ї торгувати в контейнері на ринку. Але більше сидів удома - його основне захоплення - комп'ютерні ігри. Заробляли батьки. Старший брат, Саша, вчиться в інституті в Одесі. Якраз в день вбивства він повернувся з міста ввечері, захистивши диплом. Як Коля міг таке зробити, ніхто не розуміє"- кажуть його знайомі однолітки.

Також односельці розповіли, що сім'я Тарасових оселилася в Іванівці, переїхавши з Миколаївської області більше п'ятнадцяти років тому. Їм відомо, що глава сімейства, батько Миколи - Геннадій Тарасов відбув термін за зґвалтування. Злочин вчинив в тому ж селі, де вони мешкали, тому сім'я і переїхала.

Батьки Миколи Тарасова

Роззлючені жорстоким вбивством, односельці Тарасових погрожують їм розправою.

"Всі місцеві знають, що глава сімейства Геннадій Тарасов вже сидів у в'язниці за зґвалтування. І переїхали вони з Миколаївської області саме тому - в тому селі, де Гена Тарасов скоїв злочин, їх почали труїти. Їм тепер і тут життя не буде - або спалимо будинок, або повбиваємо їх усіх одного за іншим за Дашенька. Її все теж знали в селі. Найстрашніше, що і сім'ї Тарасових і Лук'яненко теж добре знали один одного - торгували на ринку поруч. Може бути, тому Дашенька без сумнівів пішла в гості до Тарасовим? Вона знала Колю і навіть не могла уявити, що він може її вбити", - розповів один із сусідів Тарасових.

Нагадаємо, суд виніс вирок вбивці Даші Лук'яненко

Як повідомляв портал Знай.ua, вбивство Даші Лук'яненко обросло новими деталями: цинізм підозрюваного вразив навіть досвідчених копів.

Також Знай.ua писав, українців закликають підписати петицію за хімічну кастрацію педофілів