В Одесі Київський районний суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту підозрюваного у вбивстві 11-річної Дар'ї Лук'яненко Миколи Тарасова.

Відповідне рішення прийняла суддя Юлія Федулєєва.

У повідомленні говориться, що Тарасова заарештували на 60 діб без права внесення застави. Він свою провину визнав і, відповідаючи на питання про причини вбивства, відповів: "Не знаю". Чоловік погодився із запобіжним заходом.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Під час засідання він розповів, що запросив Лук'яненко "зайти на хвилину" у двір, після чого затягнув в приміщення і вбив. Крім того, в ході засідання стало відомо, що батько фігуранта відбував п'ять років покарання за спробу згвалтування.

Geplaatst door Diana Fedotova op Vrijdag 21 juni 2019

Нагадаємо, 13 червня під Одесою зникла 11-річна Даша Лук'яненко - дівчинка пішла на заняття в танцювальний гурток, але додому так і не повернулася.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові безслідно зникла 13-річна дівчинка.

Також Знай.uа писав, що вбивство Даші Лук'яненко обросло новими деталями: цинізм підозрюваного вразив навіть досвідчених копів.