У п'ятницю, 21 червня, відбулися похорони вбитої 11-річної Даші Лук'яненко. Траурна церемонія проходить в Іванівці Одеської області, де жила дівчинка. Передає "Страна".

Як стало відомо, тіло дівчинки за тиждень встигло розкластися, що і стало причиною поспіху в організації прощальної церемонії. На похороні маленької Даші плакали всі, навіть чоловіки. Мама дівчинки була у нестямі від горя і кричала.

Даша Лук'яненко
Даша Лук'яненко

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, у четвер, 20 червня, тіло Даші Лук'яненко знайшли у вигрібній ямі в її рідному смт Іванівка. До цього дитину шукали протягом тижня.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Підозрюваним у вбивстві дівчинки виявився 22-річний місцевий житель. Він активно брав участь у пошуках Даші, а його будинок обшукали у перші дні операції, але нічого не знайшли.

Як розповідають сусіди, молодий чоловік і раніше "задивлявся на дітей". Пізніше затриманий зізнався у вбивстві дівчинки. Він розповів правоохоронцям, що задушив Дашу в коридорі, а потім роздів, але, нібито, не зґвалтував. Вбивця викинув тіло дівчинки у вигрібну яму туалету, а речі спалив.

Нагадаємо, поліція опублікувала відео з місця вбивства Даші.

Раніше Знай.uа повідомляв, слідом за Дашею Лук'яненко загинула ще одна дитина.

Також Знай.uа писав, вбився Даші Лук'яненко визнав провину.