21 червня на одному з популярних курортів трапилася страшна трагедія - загинув уродженець Донецька Микола Глєбов.

Про це повідомляє Голос Америки.

Відомо, що чоловік мав громадянство США, а на Гаваї прилетів у відпустку.

21 червня на Гаваях сталася страшна авіакатастрофа, в якій розбився двомоторний літак King Air. На борту знаходилися 11 осіб, у тому числі й громадянин України.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляють ЗМІ, в останній день відпустки Микола вирішив здійснити стрибок з парашутом. За його словами дівчини Діани Глєбової, мати одразу ж відчула, що її син загинув, так як він не розповідав про свої плани стрибнути з парашутом. Тільки в той момент, коли Микола перестав відповідати на телефонні дзвінки, жінка перевірила новини і побачила, що розбився літак, і що всі 11 осіб на борту загинули.

Також сестра розповіла, що трагедію можуть розслідувати від одного до двох років,тому про причини аварії поки складно говорити. Відомо, що літак був у повітрі всього 20 секунд. Протягом цього часу він двічі перекинувся і впав на землю.

Дівчина каже, що три роки тому в Каліфорнії цей літак зазнав катастрофи, але, на щастя, всі, хто були на борту, вижили, оскільки пілотам вдалося досить високо підняти, щоб люди могли вистрибнути з парашутами:

"Тому питання, чи був цей літак був справним, чи перевіряли його механіку для безпечного використання?".

Також сестра розповіла, що зараз їх сім'я збирає кошти на поховання Миколи. Проте, вони ще не знають, де проводити траурну церемонію прощання: в Україні чи на Гаваях, де загиблий був "по-справжньому щасливий".

Раніше портал "Знай.uа" писав, що на Харківщині екстрено підняли авіацію: слідом за трагедією з Дашею Лук'яненко зникла ще одна дитина.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що сховав там, де ні одна собака не могла знайти: загибель Даші Лук'яненко обростає новими деталями, видали приголомшливі подробиці.