У Миколаєві в Інгульському районі на пляжі сталося щось страшне, але городяни вчасно нагодилися. Перехожі завадили гвалтівнику поглумитися над 20-річною дівчиною. Про це йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Миколаївській області.

Інцидент стався 27 червня близько десятої години вечора, коли 20-річна місцева жителька поверталася додому. По дорозі на неї напав невідомий чоловік і, погрожуючи застосуванням фізичної сили, намагався вчинити насильницькі дії сексуального характеру.

Дівчина почала кликати на допомогу, її почули перехожі і викликали поліцію. Зловмисник, побачивши людей, відразу кинувся навтьоки.

Його оперативно розшукали патрульні поліцейські. 38-річного чоловіка доставили в Інгульський відділ поліції, де він був затриманий слідчим в порядку ст. 208 КПК України.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми з другом прогулювалися, як почули, що жінка кричить про допомогу. Ми побігли на допомогу і побачили, як вона лежить животом вниз на піску, а зверху на ній чоловік", - розповів подробиці жахіття один з рятувальників.

Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні зґвалтування (ч. 1 ст. 152 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Нагадаємо, у Миколаєві посеред ночі перехожі врятували дівчину від ґвалтівника: відео.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", улюбленець мільйонів виявився чудовиськом.

Також "Знай.uа" писав про те, що радянських жінок змушували йти на це: історія гаремів СРСР.