На Закарпатті сталась прикра надзвичайна ситуація. У результаті вибуху, імовірно, газоповітряної суміші в автомобілі "Москвич" травми отримали власник будинку в селі Неліпино та його дворічний онук, зазначили в управлінні ДСНС в Закарпатській області.

"Вранці 30 червня у с. Неліпино Свалявського району вибух газоповітряної суміші пошкодив житловий будинок. Двоє людей травмовано", - йдеться у повідомленні.

30 червня в приватному будинку в селі Неліпино Закарпатської області стався вибух газоповітряної суміші. Про це повідомили в управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в Закарпатській області. В результаті вибуху постраждали двоє людей.

Вибух
Вибух

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"У власника приміщення діагностовано опікові травми 1–3-го ступеня тяжкості на площі 35 % тіла. У його дворічного онука – забій лобної кістки і розсічення шкіри над бровою. Постраждалі каретами екстреної медичної допомоги госпіталізовано до лікувального закладу", – сказано у повідомленні рятувальників.

Потерпілих внаслідок прикрого інциденту каретами екстреної медичної допомоги госпіталізовано до лікувального закладу. Вибух, ймовірно, спричинений витоком газу з системи ГБО автомобіля "Москвич", що знаходився в гаражному приміщенні будинку.

Після вибуху були незначні осередки горіння. Їх відразу ліквідували прибулі на місце НП рятувальники.

Нагадаємо, невизнані, але справжні герої: Зеленський нагородив трьох відважних українців - "врятували життя всім нам".

Як повідомляв портал "Знай.uа" у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським.

Також портал "Знай.uа" писав, Зеленський почав представляти свою команду: кандидат у президенти назвав головних радників.