Нещасний випадок стався на атракціоні-батуті в мікрорайоні Східний-2 у місті Кривий Ріг Дніпропетровської області.

Зазначається, що інцидент стався 29 червня близько 19.30 у мікрорайоні Східний-2 в Довгинцівському районі Кривого Рогу. Під час сильного пориву вітру надувну гірку зірвало й понесло. Дорослі, які були поруч, намагалися її втримати й витягти дітей.

У місцевій поліції кажуть, що дитячий надувний батут перекинувся через страшенний порив вітру. У п’яти дітей забиття, а двох жінок госпіталізовано в другу міську лікарню.

"Постраждали двоє дорослих - мама і бабуся дітей, які перебували на батуті. Одну з жінок госпіталізували у 2-гу міську лікарню. У п'ятьох дітей, яких впали на землю і їх на якийсь час накрило батутом, незначні удари і шок", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Швидка допомога
Швидка допомога

Наразі правоохоронці проводять ряд перевірок і встановлюють всі подробиці нещасного випадку.

Нагадаємо, усередині лишився малюк: на Закарпатті через потужний вибух будинок злетів на повітря.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським.

Також портал "Знай.uа" писав, Зеленський почав представляти свою команду: кандидат у президенти назвав головних радників.