Стало відомо, що військовий медик загинув у результаті обстрілу путінських бойовиків з ПТРК автомобіля "Хаммер" у понеділок, 1 липня. Про це йдеться в повідомленні на сторінці Операції об'єднаних сил в Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Військовий медик, поранений при обстрілі бойовиками з ПТРК автомобіля "Хаммер" в районі населеного пункту Водяне, від отриманих травм помер", - розповіли в штабі ООС.

Також повідомляється, що загинули водій санітарного автомобіля "Хаммер" HMWV старший матрос Сергій Майборода і бойовий медик, кавалер ордена "За Мужність" сержант Ірина Шевченко.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Командування Об'єднаних сил із сумом повідомляє що сьогодні, під час виконання бойового завдання в районі проведення...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Maandag 1 juli 2019

Нагадаємо, що після прямого попадання протитанкової керованої ракети бойовиків один військовослужбовець загинув на місці.

Як повідомляв портал Знай.uа, за останній час на сході України бойовики 18 раз обстріляли позиції Збройних сил України.

Також портал Знай.uа писав, що 22 червня на Донбасі бойовики 31 раз порушили режим припинення вогню, з яких вісім разів – з застосуванням забороненого озброєння.