У віці 83 років помер актор і режисер документального кіно Василь Панін.

Цю інформацію повідомили на сайті Союзу кінематографістів РФ.

"На 84-му році життя пішов з життя наш друг і колега — член Спілки кінематографістів Росії, режисер документального кіно, Заслужений діяч мистецтв Російської Федерації (1995) Панін Василь Степанович". йдеться в повідомленні

Василь Панін

З 1966 року Василь Панін працював на"Мосфільмі". За цей час він встиг поставити більше 25 художніх, документальних і телевізійних фільмів, став лауреатом всеукраїнських і міжнародних кінофестивалів, у тому числі "Кінотавра", "Віват — кіно Росії".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У 2000 році заснував кіностудію "Донфільм" і став її художнім керівником.

Нагадаємо, що в Харкові після боротьби з тривалою хворобою помер відомий телережисер і викладач Харківського національного університету імені Каразіна Дмитро Головачов.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Львівській області хлопчик під час ігор подряпав коліна і заразився правецев.

Також портал "Знай.ua" писав, що тривала хвороба забрала життя режисера і викладача Харківського національного університету.