Вранці в суботу, 6 липня, у одній з військових частин прогримів потужний вибух. У Міноборони країни розкрили деталі трагедії, у всьому звинуватили нещасливий збіг обставин.

Відомо, що про надзвичайну подію доповіло військове керівництво Азербайджану, пише портал "Політека".

За попередньою інформацією, в результаті вибуху танкового снаряду загинули двоє військовослужбовців. Ще одна людина постраждала, але залишився живою. Причиною катастрофи стала випадкова необережність одного з солдатів. За фактом вибуху ведеться розслідування.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Військовослужбовець впустив з рук на землю заряд танкового снаряда, після чого стався вибух. У результаті загинули дві людини: — прапорщик Аміддін Агаларов та молодший сержант Самір Слухав. Ще один — прапорщик Нурлан Мамедов - отримав важке поранення", повідомила прес-служба Міністерства оборони Азербайджану.

Нагадаємо, Мінська на День незалежності здригнувся від вибуху: люди в паніці, є постраждалі і загиблі, відео.

Як повідомляв Знай.uа похід до стоматолога обірвав життя юної українки: впала в кому прямо в кріслі.

Знай.uа писав, Дніпро накриває біда за бідою: дитина вхопився за зброю, гра закінчилися потужним вибухом.