У вівторок, 7 травня, у місті Марганець Дніпропетровської області стався жахливий інцидент. Біля магазину прогримів потужний вибух, у результаті якого загинула одна людина, а ще троє отримали поранення. Про це повідомляють у Нацполіції.

"7 травня, 15:50, у місті Марганець на вулиці Лермонтова біля магазину "Славутич" стався вибух невстановленого предмету (попередньо граната). У результаті вибуху одна людина загинула, а ще троє отримали поранення, серед яких поліцейський групи реагування патрульної поліції Марганецького відділення старший лейтенант поліції Д. (перебував на службі)", - розповіли копи.

Як повідомляють очевидці, підірвав гранату чоловік з ознаками наркотичного сп'яніння. Троє постраждалих перебувають у лікарні у важкому стані, у одного з них відірвало вухо.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що поліція затримала 31-річну жінку, яку підозрюють в організації вибуху в ТЦ Arena-City у центрі Києва.

Про це стало ясно завдяки повідомленням прес-служби поліції столиці.

За словами очевидців, вибух влаштувала жінка, одягнена у червону куртку.

"Встановлено, що жінка підпалила пакет з особистими речами. Звук нібито "вибуху", який почули свідки події, – це хлопок, що виник у результаті займання флакона аерозольного дезодоранту, який був серед інших речей", – повідомляють поліцейські.

Жінку затримали. Проти неї порушили кримінальну справу за статтею хуліганство.

Нагадаємо, у понеділок, 6 травня, на військовій базі НАТО в Латвії біля російського кордону прогримів вибух. У результаті померла офіцер армії Албанії, 32-річна Заріфа Хасаній. Двоє осіб поранено.

Раніше Знай.uа повідомляв, потужний вибух стався у центрі Києва, в одному з переходів торгового центру Arena-City на вулиці Басейна, 2а.

Також Знай.uа писав, на відомому і досить великому американському заводі штату Іллінойс стався потужний вибух.