Гучний вибух, величезний фонтан води - Експерти служби розвантаження боєприпасів у неділю, 14 квітня, підірвали бомбу Другої світової війни у Франкфурті-на-Майні.

Близько 600 осіб евакуювали зі своїх будинків у Франкфурті, щоб фахівці могли знешкодити бомбу часів Другої світової війни, яку виявили у річці Майн.

Про це повідомили у виданні Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Дайвери перевірили, чи дійсно снаряд був знешкоджений. Представник міської поліції уточнив, що бомба більше не становить загрози населенню. Від неї нічого не залишилось. Натомість у річці помітили мертву рибу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Усім місцевим жителям вже дозволили повернутися в свої будинки.

Бомбу в межах міста в річці виявили 9 квітня під час тренування співробітників пожежної частини. Американську 250-кілограмову бомбу під час навчання з дайвінгу на річці у вівторок виявили рятувальники.

Після знешкодження бомби територія біля річки, закрита для автомобілів, велосипедів та пішоходів, знову стала доступною.

Нагадаємо, раніше наголошувалося про страшний обвал на Донбасі: шахта з гірняками перетворилася на могилу, моторошні подробиці. В Донецькій області стався обвал на шахті, при цьому не обійшлося без постраждалих.

Зокрема, в результаті інциденту тяжкі тілесні ушкодження отримали 30-річний помічник начальника ділянки і 40-річний прохідник, а 27-річний прохідник отримав важкі травми, внаслідок яких загинув на місці.

Як повідомляв портал "Знай.uа": велику популярність в мережі отримав ролик, в якому українцям нагадали про те, як починалася окупація східної України та військові дії на Донбасі. П'ять років тому в цей день українці опинилися в іншій реальності.

Також "Знай.uа" писав, що в результаті вибуху обвалилася фасадна стіна на желатиновому заводі в Лисичанську. Прибулі на місце інциденту рятувальники виявили під завалами тіло працівниці.