По затримала 31-річну жінку, яку підозрюють в організації вибуху в ТЦ Arena-City в центрі Києва.

Про це стало ясно завдяки повідомленням прес-служби поліції столиці.

За словами очевидців, вибух влаштувала жінка, одягнена в червону куртку.

"Встановлено, що жінка підпалила пакет з особистими речами. Звук нібито "вибуху", який почули свідки події, – це хлопок, що виник в результаті займання флакона аерозольного дезодоранту, який був серед інших речей", – повідомляють поліцейські.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Жінку затримали. Проти неї порушили кримінальну справу за статтею хуліганство.

Варто нагадати, що Потужний вибух стався в центрі Києва в одному з переходів торгового центру Arena-City на вулиці Басейна, 2а. Постраждалих, на щастя, не виявлено. Як повідомляють очевидці, невідомий залишив в проході якісь речі, підпалив їх і втік. Охоронці центру оперативно зреагували на цю подію і загасили вогонь власними силами. Однак після вибуху на території розійшовся їдкий дим.

На місце події прибули також рятувальні служби та правоохоронці.

Взрыв в Арена Сити

Geplaatst door Информатор Киев op Maandag 6 mei 2019

В прес-службі столичної поліції повідомили:
"Зараз там працюють слідчо-оперативна група і вибухотехніки. Єдине, що ми можемо сказати — що це точно не вибухнув вибуховий пакет ніякої. За попередньою інформацією, там залишений предмет, схожий на дезодорант. Чому він вибухнув, - це вже встановлюватимуть експерти. Матеріали, вся інформація зареєстрована, проводиться перевірка"

У прес-службі також уточнили, що спочатку повинні закінчити свою роботу вибухотехніки, щоб встановити всі обставини події, а вже тільки за результатами відповідної перевірки може бути визначена правова кваліфікація цієї події.

Нагадаємо, Під Києвом прогримів потужний вибух, є жертви

Як раніше повідомляв "Знай.ua", В українському місті прогриміла серія вибухів

Також Знай.ua" писав про те, що У Полтавській області посеред вулиці вибухнула граната