У вівторок, 16 липня, знайшли застреленим кандидата в народні депутати від "Опозиційного блоку" Василя Мосякіна.

Інцидент стався в місті Первомайськ Миколаївської області. Тіло чоловіка виявили близько 19:30 в боксі підприємства. Про це повідомили в прес-службі обласної поліції.

За словами правоохоронців, головна версія інциденту - самогубство. Поруч з тілом загиблого знаходилась мисливська рушниця. Попередньо відомо, що Мосякін вистрілив собі в область грудей.

На місце події прибула слідчо-оперативна група на чолі з начальником Первомайського відділу поліції Андрієм Гарастюком.

"За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України, як того вимагає процедура у подібних випадках. Тривають першочергові слідчі дії. Усі обставини трагедії та її причини встановлюються", - сазано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Василю Мосякіну виповнилося 56 років. Він був депутат Первомайської міськради, лідером "Опозиційного блоку" та йшов на парламентські вибори від цієї ж партії. Він також є директором місцевого КП "Флора".

У 2012 році на парламентських виборах виступав довіреною особою екс-віце-губернатора Віталія Травянко, який балотувався по 132 округу. Був депутатом від Партії регіонів в Первомайському міській раді, пізніше від "Опозиційного блоку".

Місцеві ЗМІ повідомляли, що після подій на парламентських виборах в 2012 році по 132 округу у Мосякина залишилися претензії до Партії регіонів. У той же час "регіонали" з Первомайська скаржилися тодішньому губернатору Миколаївщини Круглову, що Травянко програв вибори через "погану роботу" своєї довіреної особи Мосякіна. При цьому кілька років тому кандидат в нардепи по 132 округу Аркадій Корнацький не раз висловлювався з критикою в бік Василя Мосякина.

Нагадаємо, у Києві загинув народний депутат Дмитро Тимчук.

Як повідомляв портал Знай.ua, помер кандидат в президенти і відомий бізнесмен

Також Знай.ua писав, київський Ромео застрелився через кохання